Runtime. A Virgo sztori

Runtime. A Virgo sztori

A Virgo blog

2018. május 02. - Virgo Admin

Megvan a sztori a kisszobából induló, három srác által összehozott garázscégről, amelyik mára több mint 200 főt foglalkoztató hi-tech cégcsoporttá nőtte ki magát, ugye? Persze-persze, legyinthetne bárki, az Apple meg a Microsoft, mikor Bill Gates a papucsából csinált lemezmeghajtót, a megvalósult Amerikai Álom! Ez igaz, csakhogy egy ilyen történetért nem kell az Egyesült Államokig utazni, ugyanis ugyanezt összehozta egy magyar cég is. Ráadásul egy olyan vállalat, amelynek tevékenységét a fél ország ismeri, hiszen ők kalapálták össze a WiW-et, egyidőben a fél Origot, nekik köszönhető az Index Rádió, de az ő munkájukkal lehet találkozni akkor is, ha valaki most a Telenor, az Jóautók.hu vagy az Extreme Digital oldalán kószál.

Jöjjön tehát a Virgo-sztori, azaz hogy honnan indult és mivé lett mára ez a cég, amelyet csak  Virgo Csoportként ismer a világ. Ha minden jól megy, az elkövetkező egy-másfél évben hosszabb-rövidebb bejegyzések garmadájában futunk végig a bővülés állomásain, a fontosabb projekteken, az ugratókon és buktatókon, a sikereken és a kudarcokon. Emellett persze az sem maradhat ki, hogy e szűk két évtized alatt mennyit változott az ország, merre mozdultak az elvárások, merre lökdösték az ilyen vállalkozásokat a trendek, és hogyan lehetett alkalmazkodni az átalakuló külső körülményekhez. A hagyományos posztok mellett majd lesz egy rakat érdekes infografika, fotó, illetve megszólalnak olyanok is, akik együtt dolgoztak partnerként, megrendelőként a Virgóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://virgo.blog.hu/api/trackback/id/tr6513873478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása