Runtime. A Virgo sztori

Runtime. A Virgo sztori

Elnézést, meg tudná mondani, hogy mi rakta fel a térképre a Virgót?

2018. május 25. - Virgo Admin

A postás megbízás első időszakának kőkemény hajtása után lélegzetvételhez jutott a Virgo, de ezt a lehetőségen nem pihenésre használták, hanem azonnal elkezdtek új megbízatásokat is elvállalni. Ez egyben azt is jelentette, hogy egyre több új munkatársat vehettek fel, nagyobb irodába költöztek. Ennek köszönhetően, mikor két év múlva véget ért a munka az Integrált Posta Hálózat projektben, akkor a Virgo Systems már egy több lábon álló, stabil cégként fordult rá a második etapra. Ekkor a vállalat már nem alvállalkozóként dolgozott be különféle munkákba, hanem teljesen saját ügyfélkört épített ki.

Ezen időszak egyik legfontosabb állomása az Online Tudakozó megalkotása volt. Egyrészt a technológiaváltás miatt, hiszen ez volt az első alkalom, hogy Java programnyelven folyt a fejlesztés, másrészt pedig azért, mert a Virgo egy kis cégként, pusztán szakmai alapon, az utcáról érkezve nyert meg egy nagy kommunikációs tendert, amelyet ráadásul az Axelero, azaz a Magyar Telekom elődje írt ki. Erre azért mindenki felkapta a fejét, hiszen az egy dolog, hogy bevállalta, hogy meglepően gyorsan, három hét alatt leszállítja a szoftvert, de sikerült is tartani a határidőt. Ez pedig egy pillanat alatt felrakta a Virgo Systems-et a térképre, és megnyitott számos más telekomos megbízatáshoz vezető ajtót is.

A bejegyzés trackback címe:

https://virgo.blog.hu/api/trackback/id/tr4513873628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása