Runtime. A Virgo sztori

Runtime. A Virgo sztori

Szakít a netről: a DirektMester sztori

2018. július 13. - Virgo Admin

A Virgo Systems életében mindig is szerepet játszottak valamilyen szinten a cégen kívüli befektetések: kisebb projektek, amelyekbe nem egy megbízatásként vágott bele a vállalat, hanem mert egyszerűen jó üzleti lehetőséget láttak benne a döntéshozók. Az első ilyen komolyabb kísérlet a DirektMester, amely lakossági és közületi ingatlanokhoz kapcsolódóan nyújtott gyorsszerviz-szolgáltatásokat. Egészen pontosan online mesterember közvetítő alkalmazás volt, tehát a segítségével a jónép a neten keresztül tudott válogatni a szakik közül.

Vicces, hogy egy ilyen szolgáltatás mennyire fontos is lehet, saját bőrükön tapasztalták meg a virgósok. Mikor új irodába költöztek, belefutottak a felújítással járó összes problémába: a megbeszélt időpontra nem érkezik meg a villanyszerelő, a vizesember mekkmesterkedik, és még sorolhatnánk. A Virgo által felépített online rendszer átlátható és könnyen kezelhető volt, és az volt az alapja, hogy sikerült megállapodni a Különleges Tudakozóval. Azaz, ha valaki felhívta a 197-et sopánkodva, hogy visszajön a vécéből a matéria, és mit lehet ilyenkor csinálni, akkor a DirektMesteren keresztül rögtön tudtak neki szakembert kínálni, és fel is tudták venni azonnal a megrendelést.

A DirektMestert végül gyönyörűen kifutotta magát, és annyira jól sült el a kezdeményezés, hogy végül az Otthon Centrum révén híressé vált Nagygyörgy Tibor érdekeltségi körébe tartozó Sindeq Befektetési Kft. vásárolta fel. A Virgo Systems tulajdonosai mind a mai napig párás szemmel emlékeznek a DirektMesterre: huszonpár évesen, saját ötletből építkezve húztak fel egy kis céget a semmiből, amely remek szolgáltatást nyújtott, és amely végül az ingatlanpiac egyik nagy cápájának figyelmét is felkeltette.  

A bejegyzés trackback címe:

https://virgo.blog.hu/api/trackback/id/tr1414017120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása